5 Pokyny Pro Rozhodování O Dokonalé Účetnictví Společnost Pro Vás


účetnictví

Nejlepším rozhodnutím, které může malý nebo střední podnik učinit, je vybrat si správného účetního. Dobré vám může ušetřit čas a pomoci vašemu podnikání růst; špatný by vás mohl stát tolik potřebné peníze a další problémy. Ačkoliv s tisíci na výběr, může to být skličující úkol. Jaké jsou nejlepší tipy, kterými by se majitelé firem měli řídit při výběru účetního?

1. Najměte si profesionála

Samozřejmě si musíte ověřit kvalifikaci, musíte se ujistit, že jsou certifikované, je jasné, že na finance potřebujete profesionála. Můžete zvážit vstup do účetních sdružení nebo organizací. Že jsou aktivní a mají dobrou profesionální pověst.

2. Důvěryhodný

Je důležité ověřit, že jim můžete věřit. Podívejte se na jejich případovou historii a možná ji porovnejte s podobným klientem (nejlépe ze stejné firmy). Věnujte pozornost tomu, jak komunikují s klienty. Vypadají sebevědomě? Jsou jejich odpovědi založeny na právních případech, praktických případech, osobních myšlenkách nebo žádné jasné odpovědi?

Musíte se s nimi cítit dobře. To je důležité, abyste se s nimi cítili dobře. Podívejte se na jejich LinkedIn profily a Facebook stránky, kde se dozvíte více informací o vaší budoucnosti e firma účetní Praha.

3. Vyhledat posudky

Podívejte se, co o nich říkají ostatní. Navštivte jejich webové stránky nebo sociální média a zjistěte zpětnou vazbu od klientů. Doufejme, že bude pozitivní. Můžete je také požádat, aby vám poskytli skutečné kontakty na stávající klienty (odkazy na ně), abyste je mohli kontaktovat a zeptat se na jejich zpětnou vazbu, názor. Neměli byste přijímat perfektní zpětnou vazbu, která byla zveřejněna ve stejnou chvíli.

4. Dedicated

Ujistěte se, že to myslí vážně. o tom, co dělají a jak vážně to se svými klienty myslí. Dobrá vedení účetnictví Praha firma se vás zeptá na všechny podrobnosti a vše, co potřebuje, aby mohla dělat tu nejlepší práci. Zeptají se vás, jestli jste k dispozici, abyste pomohli s problémem. Nebo to budou ignorovat. Pokud je v rozvaze něco, co jim nedává smysl, měli by vám zavolat, aby mohli problém vyřešit správným způsobem. Pokud dojde jsou nějaké kontroly (daňová kontrola), měly by vám okamžitě pomoci.

5. Najděte si někoho, kdo je proaktivní při úspoře vašich peněz

Někteří účetní mohou spravovat vaše účty a připravovat vaše daňová přiznání, ti nejlepší jsou však proaktivní. Abyste na svém podnikání ušetřili peníze, vyplatí se zeptat se účetního, co by vám mohl doporučit.

Jaké procento vašich provozních nákladů mohou kompenzovat s daní? Jako jediný vlastník nebo konzultant je možné kompenzovat procento telefonní účet a náklady na auto? Nebo splátky nájemného či hypotéky? Jaké jsou vaše možnosti? Účetní by vás měl varovat před případnými úskalími. Pokud používáte svůj dům jako místo podnikání, může být daňovým výměrem, když jej prodáte.

Pamatujte, že vyhýbání se daňovým povinnostem je ve většině zemí legální, ale daňové úniky jsou v mnoha zemích nezákonné. Dobrý účetní vám pomůže ušetřit peníze tím, že bude znát základy daňového práva. Neměli by však zajít příliš daleko ani riskovat, že vaše firma bude fungovat nelegálně.

Kommentare

Beliebte Posts aus diesem Blog

Three Health-Benefits Of The Magic Mushrooms

Seven Tips For Better Health

6 Tips On How To Choose The Best Massage Therapist For You